PlanWorld leketoy

Uendelige lekemuligheter for barn i alle aldre med bærekraftig treleketøy fra PlanToys. Stimulerer motorikk, fantasi, koordinering og samspill med andre barn. Barnet kan bygge en hel by eller bondegård med veier, hus, kjøretøy, dyr og dukker. Lekkert design i flotte, kjemikaliefrie gjennomfarget trematerialer.

Product was successfully added to your shopping cart.
1

PlanWorld leketoy

 1. 1
 2. 2
 3. 3
   
 1. 8-talls togbane - 6605

  På denne 8-talls togbanen kan toget kjøre både over og under broen. Sett med 29 deler, som består av to-sidede baner som kan brukes som både tog- og kjørebaner, spor, tog og sporoverganger i farger. Av sikkerhets hensyn har togene ikke magnetiske forbindelsesledd.
 2. Anleggsmaskiner - 6087

  3 forskjellige anleggsmaskiner i flott sikkerhetsfarge. Passer sammen med det øvrige leketøyet fra PlanWord.
 3. Bakeri - 6615

  Friskbakt brød dufter så deilig! Dette settet består av en dobbeltsidet leke-butikk, ekspeditør, brødutstilling, bord og hyller, bakeredskaper, vareskilt og forskjellige slags brød.
 4. Bondegård - 6618

  Sett opp gjerdet og pass på gården, dyrk grønnsaker og mat dyrene! Dette settet består av dobbeltsidet leketøys bondegård, en bonde, gjerde, grønnsaker og dyr.
 5. Brandstation - 6272

  Brandstation - 6272
 6. Brannbil - 4609

  Slukk brannen med PlanToys brannbil. Består av roterbar stige, opptrekkbar vannslange og opbevaringsplass. 1 brannmand medfølger - passer sammen med PlanToys' lekehus sett.
 7. Brannstasjion - 6619

  Vær klar til å rykke ut til ulykker og slukke brann. Settet består av dobbeltsidet brannstasjon, brannmann, brannmannsutstyr, advarselskjegler og brannbil med stige og redskaper.
 8. Dyrehandel - 6616

  Pass godt på våre beste venner! Settet består av dobbeltsidet leke-butikk, ekspeditør, kattetårn, bord, matskåler, skuffer og kjæledyr.
 9. Fornøyelsespark - 6263

  Fornøyelsespark fyllt med familieaktiviteter. Redskaper som kan underholde barn og foreldre i timesvis. Settet består av: Tov-bil som kjører fra start til slutt på banen, 3 familiefigurer, 2 sykler med flyttbart sykkelparkeringsområde, paraglider, butik og avslapningsareal, taustige og vindmølle.
 10. Hjem - 6617

  Gjør et hus til et riktigt hjem med familie-tid og godnatt historier om kvelden for din nyfødte baby! Dette settet består av et dobbeltsidet leketøyshjem, mor, far, baby, hund, soverom, toalett og spisestue.
 1. 1
 2. 2
 3. 3