Læringsleketøy

Miljøvennlig og bærekraftig treleketøy fra PlanToys, hvor barnet utfordres optimalt gjennom morsom lek. Barnet lærer om farger, former, mønstre, rekkefølger, tall, bokstaver og andre ferdigheder innenfor kognitiv, psykisk og fysisk utvikling. Treleketøyet er også utviklet for barn med syns- og hørselshandicap.

Product was successfully added to your shopping cart.
1

Læringsleketøy

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
   
 1. Aktivitets ur - 5122

  Til denne herlige klokken medfølger aktivitetskort, som kan plasseres i kanten av uret. En morsom og god måte for barnet å øve seg på å strukturere dagens aktiviteter. Velegnet til børn fra 4 år.
 2. Alfabetet fra A-Z - 5637

  Barnet kan utvikle sine grunnleggende ferdigheter med dette alfabetsettet. De 2-sidige trebrikkene består av 26 store bokstaver med bilder. Merk bokstavene med fingeren og utvid ditt ordforråd.
 3. Alfabetet fra A-Z med håndtegne - 5672

  Tilføj viden om håndtegn til læring om bogstaver! Dette sæt består af 10 træbrikker med prægede tal, foroven og håndtegn (US) forneden.
 4. Bind snørebånd - 5319

  Barnets første skritt til å lære å knytte skolissene selv.
 5. Blindeskrift alfabet A-Z - 5671

  26 trebrikker fra A-Z . Består av både bokstaver øverst og punktskrift nederst på brikkerne.
 6. Bokstavene fra A - Z - 5168

  Gøyal lek med grunnleggende ferdigheter! Settet består av 26 store bokstaver, dobbeltsidige kort og en veske. Forsiden har dyrebilder med relevant begynnelsesbokstav. På baksiden er det skrivevennlige bokstaver.
 7. Bygg en robot - 5183

  Til denne sjarmerende roboten hører 4 forskjellige ansikter, som er med på å lære barnet å uttrykke forskjellige følelser. Stimulerer barnets følelse- og høresans. Roboten kan både sitte og stå.
 8. Byggeklodser firkantede - 5375

  Farverige klodser i tre nuancer - Dit barn vil her lære om størrelsesforhold og udvikle fin motoriske ævner ved at få klodserne til at passe sammen.
 9. Byggekoldser i forskellige former - 5371

  Konstruktionssæt med klodser i forskellige farver og former. Byd lige hvad fantasien mener og lær om forskellige former og størrelser. Indeholder 15 klodser.
 10. Byggekoldser runde - 5376

  Farverige klodser i tre nuancer - Dit barn vil her lære om størrelsesforhold og udvikle fin motoriske ævner ved at få klodserne til at passe sammen.
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5