Konstruktsjons og kreativitets leketøy

Spennende og utviklende leketøy i bærekraftig tre til stimulering av barnets kreative, kognitive og motoriske utvikling. Aldersrelevante leke- og utviklingsmuligheter med forskjellige spennende verktøy og byggesett, hvor barnets egen fantasi og lyst til at skape, setter dagsordenen.

Product was successfully added to your shopping cart.
1

Konstruktsjons og kreativitets leketøy

   
 1. Eventyr klosser - 5650

  Og de levede lykkelig alle sine dager. Dette settet kan barnet selv bygge og leke med. Settet består av 35 deler: prins, prinsesse, hest og vogn, og et utvalg av kulørte og nøytrale klosser.
 2. Fantasi klosser - 5696

  Slipp fantasien løs og bygg en middelalder fantasiverden komplett med en katapult, konge og dronning, en ridder, 2 hester og til og med en flyvende drage:-) Settet består av 60 deler.
 3. Konstruksjons sett - 5539

  Dette settet med 40 deler er lett å samle og skille av til alle mulige figurer. 2 i 1 skiftenøkkel og skrutrekker følger med.
 4. Marmorkule bane - Deluxe - 5643

  Bygg en fantastisk marmorkule-bane med dette settet på 30 deler. Se marmorkulene suse nedover de forskjellige bane-delene:-)
 5. Marmorkule bane - standard - 5642

  Bygg en fantastisk marmorkule-bane med dette settet på 20 deler. Se marmorkulene suse ned de forskjellige bane-delene:-)
 6. Saltdeig sett - 5697

  Finn fram din indre saltdeigs-kokk og lag dine egne delikatesser! Settet består av 6 forsjkellige kakeformer, deigskraper, kakerulle, et lite fat med 3 ekstra former og en spatel. (Inneholder ikke deig).
 7. Slottsklosser - 5651

  Utforsk din oppfinnsomhet med dette slottstema klosse-settet bestående av 35 deler: tre-riddere, hest og et utvalg av kulørte og nøytrale klosser.
 8. Vann klosser - 5523

  Disse 6 vann klosser fås i 2 fasonger. Barnet kan lære om nye farger ved å sette sammen klossene.
 9. Robot verktøyskasse - 5540

  Denne verktøyskassen kan forvandle seg til en robot! Du kan ikke bare bygge fantastiske ting, men også ha din egen robot lekekamerat:-) Settet består av 18 stykker verktøy: hammer, skiftenøkkel med skruetrekker, muttere og bolter og en verktøykasse som kan vendes og ligne en robot.