Konstruktsjons og kreativitets leketøy

Spennende og utviklende leketøy i bærekraftig tre til stimulering av barnets kreative, kognitive og motoriske utvikling. Aldersrelevante leke- og utviklingsmuligheter med forskjellige spennende verktøy og byggesett, hvor barnets egen fantasi og lyst til at skape, setter dagsordenen.

Product was successfully added to your shopping cart.
1

Konstruktsjons og kreativitets leketøy

   
 1. 50 klosser - 5535

  Består av 36 nøytrale og 14 kulørte treklosser. Settet styrker kreativitet og utvikler barns tankevirksomhet og stimulerer fantasien.
 2. Arbeidsbenk - 5541

  Denne arbeidsbenken består av 22 forskjellige verktøy: bl.a hammer, skiftenøkkel med skruetrækker, muttere og bolter. Da benken er flyttbar kan den brukes på et bord, en hylle - ja selv på gulvet.
 3. Konstruksjons sett - 5539

  Dette settet med 40 deler er lett å samle og skille av til alle mulige figurer. 2 i 1 skiftenøkkel og skrutrekker følger med.
 4. Robot verktøyskasse - 5540

  Denne verktøyskassen kan forvandle seg til en robot! Du kan ikke bare bygge fantastiske ting, men også ha din egen robot lekekamerat:-) Settet består av 18 stykker verktøy: hammer, skiftenøkkel med skruetrekker, muttere og bolter og en verktøykasse som kan vendes og ligne en robot.
 5. Slottsklosser - 5651

  Utforsk din oppfinnsomhet med dette slottstema klosse-settet bestående av 35 deler: tre-riddere, hest og et utvalg av kulørte og nøytrale klosser.
 6. Vann klosser - 5523

  Disse 6 vann klosser fås i 2 fasonger. Barnet kan lære om nye farger ved å sette sammen klossene.