Kjøkken leketoy

Naturtro og fargerike kjøkken med tilbehør i bærekraftig tre. Stimulerer barnets fantasi til både rollelek og lek alene. Kjøkken leketøyet i flott design og utforming utvikler barnets evne til problemløsning, koordinering, sosialt samspill og utvikler språklige og kommunikative ferdigheter.

Product was successfully added to your shopping cart.
1

Kjøkken leketoy

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
   
 1. Bagesæt - 3489

  Sættet består af et kagefad, 1 sandwich, 1 skive schweizisk rulle, 1 chokoladekage, 2 kiks og 2 cupcakes. Dit barn vil elske og invitere hele familien på middag.
 2. Bake-sett - 3450

  Består av en kjevle, måleskjeer, visp, stekespade og en slikkepot
 3. Blandet frukt og grønnsaker - 3416

  Settet består av et eple, en pære, en sitron, en appelsin, en banan, en agurk, en champignon, en gulrot, en kniv og et fat.
 4. Blandet grønnsaks sett - 3601

  Settet består av skjærebrett, kniv og 5 oppskårne grønnsaker - tomat, champignon, løk, gul paprika og agurk. Naturtro grønnsaker
 5. Deforme Frugter og Grøntsager - 3495

  Deforme Frugter og Grøntsager. Fokus på madspild iht. at mange grøntsager bliver smidt ud grundet dens form. Oveni udvikler de barnets motoriske evner. Produceret i bæredygtigt gummitræ.
 6. Frokost fat - 3415

  Settet består av 2 skiver brød, et rundstykke, en pølse, en skive bacon, ost, et kokt egg, salt, pepper og et fat.
 7. Frokost-meny - 3602

  Få en god start på dagen med en ordentlig frokost! Består av 9 matvarer, 4 delers servise, salt og pepper.
 8. Fødsesldagskage - 3488

  Sættet består af en tosidet kageafspilning med forskellige påfyldninger, en plade, en kniv, en mørk chokoladebar og 6 aftagelige stearinlys. Kagen kan også skæres i 6 skiver og dit barn kan skrive sit navn på chokoladebaren med kridt. Dette produkt er per
 9. Grøntsager - 3431 

  I dette fine grøntsagssæt følger der en kniv, broccoli, paprika, græskar, hvidløg og rødkål. Børn kan lære om fordelene ved hver grøntsag. Taktile detaljer opfordrer til realistisk spil.
 10. Indkøbsvogn - 3481

  Fin indkøbsvogn i træ, til når den lille skal "handle ind"
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4