Dukkehus

Bedårende dukkehus med uendelige lekemuligheter i bærekraftig tre fra PlanToys. Solide og pene dukkehus med forskjellig tilbehør til leken. Timevis av lek alene eller med venner – masser av læring om hverdagsliv og rollelek som stimulerer barnets psykiske, sosiale og intellektuelle utvikling.

Product was successfully added to your shopping cart.
1

Dukkehus

   
 1. Barnerom - 7304

  Flottt barnerom til lekehusene fra PlanToys.
 2. Bonde- 7166

  Bonde til morsom lek med bondegården fra PlanToys.
 3. Bondekone - 7137

  Bondekone til gøyal lek med bondegården fra PlanToys.
 4. Dukkefamilie - 1345

  Søt dukkefamilie med mor, far og barn til lek i dukkehuset - se vårt store utvalg.
 5. Kreativitets lekehus - 7610

  Vær selv arkitekt på det moduloppbyggde og solide dukkehuset! Dette moderne huset har 3 etasjer som kan bygges på forskjellige måter - faktisk mer enn 10 forskjelllige måter. Består av 1 flyttbar trapp, 2 solcelle tak som kan vendes og lages om til hage, 6 flyttbare vegger, 2 glassvinduer og møbler til soverom, stue, baderom, kjøkken og spisestue (i alt 28 deler).
 6. To go dukkehus - 7611

  Design dit eget univers med dette unikke kompakte dukkehus! Dukkehuset er nemt at transportere rundt og fuldt monteret. Det består af 3 enheder, som kan arrangeres på forskellige måder. Dukkehuset indebærer en lysekrone, 2 skydedøre og moderne møbler til
 7. Victoriansk dukkehus - 7124

  Dette dukkehus har 3 etasjer og et loftsrom. Hver etasje er tilgjengelig med paneler og vindusrammer som kan trekkes ut og lukkes. Den ledige loftsplassen kan også lages til et hvilket som helst rom barnet ønsker.
 8. Dukkefamilie - 7415

  Flott dukkefamilie til lek i dukkehusene fra PlanToys - se vårt store utvalg.
 9. Dukkehus med møbler - 7141

  Laget av 2 samlesett som kan stilles opp på forskjellige måter. Dukkehuset har et kjempestort takvindu og 2 flyttbare trapper. Settet består dessuten av 5 sett moderne dukkemøbler.